Join Us On FB

Tuesday, June 8, 2010

C-Quil Sdn Bhd with Malay Subtitle (Astro Oasis) By 7wonder



Citer ni tentang Makkah sebelum kelahiran Nabi Muhammad...aku tak pasti sama ada benar tajuk filem ni C-Quil Sdn Bhd atau memang Astro salah bubuh tajuk untuk citer ni...coz kalau tengok daripada tajuk tu...macam bukan tajuk filem tapi macam tajuk syarikat plak...pape pn dah namanya Astro macam-macam ada...so, layan la citer ni...(sorry, cover poster untuk citer ni aku tak jumpa coz tajuk dia cam takde kena-mengena ngan filem ni...tu pasal aku ubah tajuk dia " Grace For Humanity The Path Of Islam "...)

Download C-Quil Sdn Bhd with Subtitle Malay from Astro Oasis:-

Part 1
Part 2

Pass : mkv-malay.blogsot.com

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More